One year "Humanoid" CD

Español

Por lo que vemos las Fan Action en twitter están teniendo éxito, desde la celebración de la gira "Humanoid City", hasta la celebración de Bill, Tom y Gustav. Por eso se ha organizado otra para la celebración de la salida del CD  "Humanoid" la cual hará un año el próximo 2 de Octubre. El próximo 2 de Octubre todos los que tengáis cuenta en Twitter (sino os pedéis crear una) habéis de escribir en vuestros tweets : #Humanoid1YearAnniversary , y así conseguir hacerlo número uno en TT (Trending Topics). Recordamos que si lo escribis mas de tres veces por tweet será spam, y por lo tanto no contará.
Organizado por City of Humanoids
English
As we see the twitter Fan Actions are working so good, from the celebration of "Humanoid City" tour, to the B-day of Bill, Tom and Gustav. That's why now is organized another one for the celebration of the realease of "Humanoid" CD one year ago. This will take place next 2th Octber, when everyone that have a Twitter account (if not you can create one) have to write in their tweets : #Humanoid1YearAnniversary , and like this make it 1st on Treding Topics. Remember that if you write it more than three times per tweet will be spam.
Organized by City of Humanoids

2 comentarios:

Barbi said...

parça kontör bayilik
parça kontör
parça kontör bayileri
halı yıkama
halı yıkama fabrikaları
halı tamiri
legrand, bticino, elektrikçi, elektrik hizmetleri
online alışverişhalı yıkama

saç ekimi said...

MED HAIR-KADIOĞLU HASTANESİ - SERKAN AYGIN SAÇ EKİM UZMANI

Med Hair Dr. Serkan AYGIN ve Duygu KOŞAN tarafından 16 yıl önce kurulmuştur. Med Hair ekibi Dr. Serkan Aygın önderliğinde saç ekimi operasyonlarını gerçekleştir- mektedir. Son 10 yıldır Mecidiyeköy’de bulunan merkezimizde sadece saç ekimi ve diğer saç tedavileri yapılmaktadır ve tamamen saç tedavisine odaklanılmıştır.
SAÇ EKİMİ OPERASYONLARIMIZ
KADIOĞLU HASTANESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLMEKTEDİR

Hastalarımızın bilgilendirilmeleri, konsültasyonları, saç analizleri, saç ekimi operasyon sonrası takipleri ve saç ekimi dışındaki tedavileri Dr. Serkan AYGIN tarafından, hastalarımıza daha fazla zaman ayırabilmek ve onları rahat ettirebilmek için yine merkezimizde gerçekleştirilecektir.
Bu web sitesi saç ekimi konusunda, bilgi ihtiyacı olan kişilerin bilinç düzeyini yükselmek amacıyla hazırlanmış olup; Her hangi bir teşhis ve tedaviye yönlendirici, bilgi içermez.
Sitede tedavi öncesi ve sonrasına ait hasta fotoğrafları, ilgili yasa gereği kullanılmamıştır.


http://www.medhairklinik.com
http://www.medhairtrans.com
http://www.medsacekimi.com
http://www.medsacekimi.net
http://www.mezoterapist.com
http://www.sac-ekimi-fue.net
http://www.sacekimiportal.net
http://www.sacekimitv.org
http://www.sacekimivideo.org
http://www.sac-ekimi-merkezi.com
http://www.sacekimtv.com
http://www.sacekimtv.net
http://www.sacekimtv.org
http://www.sacekimvideo.com
http://www.sacekimvideo.net
http://www.sacekimvideo.org
http://www.sacekimitv.net
http://www.sacekimivideo.net
http://www.zafgan.com
http://www.tabiret.com
http://www.direkhaber.com
http://www.sanatmekani.com
http://www.netfirtina.com
http://www.teknoithal.com

Adresimiz : Büyükdere Caddesi, No 58 Osman Apt. Kat:5 Daire:12 (Simit Sarayı – İntema Mutfak üstü) Mecidiyeköy / İstanbul
Telefon : 0212 288 04 20 – 288 05 36

 
©2009 Tokio Hotel Europe | by TNB